Apteekkikosmetiikka

Korkealaatuiset kosmetiikkatuotteet ovat turvallisia käyttää

Apteekistamme löytyy useita eri kosmetiikkasarjoja – valikoima vaihtelee toimipisteittäin.
Henkilökuntamme opastaa valitsemaan ihollesi parhaiten sopivat tuotteet, kysy rohkeasti neuvoa.

Aco


Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avéne


Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat Avène-terveyslähdeveteen, jonka ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora


Favora on laadukas ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Favora hoitotuotteiden perustana ovat tarkkaan valitut, puhtaat raaka-aineet. Tuotteet sisältävät vain sen, mitä herkkä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä ja parabeenittomia, eivätkä sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favora-sarjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy


Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »